ProDoro Logo ProPer Logo

Remco Reitsma

Remco 200x200px 240

ProCom is een initiatief van Remco Reitsma. Remco heeft meer dan 20 jaar ervaring als lijnmanager, projectmanager, adviseur van directies en consultant. Hij is werkzaam geweest in de financiële sector en voor de overheid; zowel aan de business kant van organisaties als in ICT omgevingen. Opdrachten als projectmanager liepen uiteen van het opzetten van nieuwe Business Units, strategie-ontwikkeling, implementaties van nieuwe processen en ict-systemen tot kostreductie-opdrachten. Remco's inhoudelijke specialisatie is besluitvorming in en over project (portfolio management). Zijn interesse gaat sterk uit naar de thema's:

  • draagvlak
  • besluitvorming

e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.         m: 06 - 532 477 43

Dennis Beckers

dennis-2

De onderzoeken van ProCom worden uitgevoerd door drs. Dennis Beckers. Dennis is een zeer ervaren onderzoeker met een achtergrond in zowel praktisch als wetenschappelijk onderzoek. Hij heeft o.a. gewerkt als onderzoeker bij de Universiteit van Amsterdam en later bij de Dienst Onderzoek en Statistiek van de gemeente Amsterdam. Dennis is gespecialiseerd in beleids-, medewerkers- en klanttevredenheidsonderzoek en ervaren in het gebruik van zowel kwalitatieve als kwantitatieve technieken, waaronder diepte-interviews, paneldiscussies, schriftelijke en online vragenlijsten. Zijn interesse gaat uit naar de thema's:

  • de mens achter de cijfers
  • de koppeling tussen data en beleid  

e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marianne van der Valk

mar7-4

Marianne van der Valk heeft als communicatie-deskundige bij ProCom de supervisie over de toepassing van communicatie methoden en technieken. Marianne heeft ruim 20 jaar ervaring als communicatie-manager bij overheid, non-profit en profit-sector. Daarbij heeft zij zowel leidinggevende als uitvoerende communicatie-functies vervuld. Voorbeelden van opdrachten zijn het opstellen en uitvoeren van communicatieplannen, adviseren van een wethouder en directies en leidinggeven aan communicatie-afdelingen. Zij combineert een pragmatische aanpak met goed gevoel voor de klantbehoefte. Haar bijzondere interesse gaat uit naar de thema's:

  • social media
  • innovatie

e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

payoff